• Maruka

Povestea bolului meu de ceai

Actualizată în: 19 Apr. 2020


M-am tot gandit in ultima perioada la cand anume a inceput sa-mi placa ceaiul, care a fost momentul in care am simtit cu adevarat ca acesta practica a reinviat in interiorul meu.


Raspunsul a venit numai decat, am baut ceai dintotdeauna, el a fost in mine mereu prin toate momentele daruite mie, prin timpul petrecut impreuna cu prietena mea Anca, cu care ma vedeam la un bol de matcha, iar mai apoi, prietena mea Olesea a venit dintr-un retreat in care Ceremonia Ceaiului era practicata intr-un fel cu adevarat ceremonial, asa cum nu mai vazusem, cu momente petrecute in liniste, petrecute impreuna, impartasite cu cei dragi.

Beau ceai impreuna cu Olesea de mai bine de jumatate de an, si sentimentul de acasa a devenit cu fiecare bol mai real, mai profund, mai inradacinat in sufletul meu. (multumesc, draga Ole)


Am hotarat sa incep sa practic zilnic si cu ai mei (familia) ceea ce era in mine dintotdeauna, sa citesc, sa invat, sa caut, sa impartasesc cu ceilalti si sa vorbesc zilnic despre ce este ceaiul, despre conectare, daruire, iubire, recunostinta...


felul meu de a va invita in lumea mea. E felul meu de a aduce recunostinta si de a multumi. E felul meu de a fi...


Ceea ce pentru mine e bolul meu de ceai, pentru tine poate fi acum ...poate...cafeaua de dimineata, sau poate fi un matcha latte, sau o limonada, un smoothie, orice te face sa simti, sa privesti, sa mirosi, sa gusti, sa stai cu tine, sa stai cu familia, cu un prieten, sa te privesti in interior, sa fii si doar sa fii, in aici si acum.


Paste fericit dragilor!💫


#ceai #ceremoniaceaiului #meditatie #respira #corp #minte #spirit #bolulmeudeceaiMaruka

47 afișare0 comentariu